Tubercolose centrum

Blije gezichtjes in het kindertehuis in het TB-Centrum
Januari 2018

Behalve voor de kinderen in het TB-Centrum, was het ook voor de kinderen van Chudel een mooie Kerst. Pastor Viktor en assistente Julia brachten het Kerstverhaal, cadeautjes en lekkere dingen.
Voor deze kinderen een welkome afwisseling in hun bestaan.

Zomerkampen voor kinderen van het TB-Centrum
19-07-2017

Pastor Viktor en zijn vrouw Natasja organiseerden weer twee Zomerkampen voor de kinderen van het TB-Centrum.  Er waren natuurlijk bellenblaaspotjes, kleine cadeautjes en vers fruit.

En zoals Pastor Viktor dat altijd doet vertelde hij verhalen uit de Bijbel.
Voor deze toch al niet gezonde kinderen, die ook nog eens uit een problematische thuissituatie komen, is het altijd weer feest als Pastor Viktor komt.

Kinderen van het TB-Centre
gaan kamperen !
24-07-2015

Onder leiding van Pastor Viktor werden deze week de nieuwe tenten opgezet voor het kampeerfeest van de kinderen van het sanatorium voor kinderen met TB in Horyn. Het kostte wat moeite want: waar moeten die stokken nu precies? Maar het kwam allemaal voor elkaar en de kinderen konden voor het eerst in hun leven in een échte tent slapen.

Blij met de kampeerspullen !
03-06-2015

Feest voor de kinderen in het TB-centrum van Horyn : de kampeerspullen zijn er ! En dus worden er plannen gesmeed en afspraken gemaakt. Er zijn twee grote 8-persoonstenten gekocht, dus er kunnen 16 kinderen tegelijk “op kamp”. Ook het sport- en spelmateriaal werd niet vergeten; de pret straalt nu al van de koppies af.

Ook Paasfeest voor de kinderen van het TB-Centrum
17-04-2015