Kindertehuis Chudel

Kleding en Hygiëne-artikelen voor de kinderen van Chudel

27-07-2016

Altijd wordt het met gejuich begroet: kleding en hygiëne-artikelen ! Zo vaak gebeurt het niet dat de kinderen van Chudel hun eigen spulletjes krijgen maar nu kwamen Viktor en Natasha hen weer blij maken.

Kerst 2015

Ook voor de kinderen van het kindertehuis in Chudel was het feest, want Pastor Viktor en zijn vrouw Natasha kwamen met fruit, snoep en cadeautjes en natuurlijk het Kerstverhaal.

Zomerkamp voor de weeskinderen
24-08-2015

Voor de kinderen van Chudel was het feest ! Pastor Viktor en zijn vrouw Natasha hebben twee heerlijke weken Zomerkamp voor hen georganiseerd.

Niet alleen werden er weer leuke spelletjes gedaan en werden ze verwend met sport – en spelmateriaal, vers fruit, hygiëne-artikelen, er werden ook serieuze gesprekken gevoerd en er was aandacht voor elk kind afzonderlijk.
De slotavond was natuurlijk theater en optreden.

Kinderen van Chudel blij met nieuwe spullen.
03-06-2015

Pastor Viktor en zijn vrouw Natasha hebben een auto vol kleding, twee naaimachines en een flinke portie wasmiddelen naar de kindertehuizen van Chudel gebracht.

Ook werd namens Local Care en de Bodegraafse Sinterklaascentrale sport- en spelmateriaal uitgedeeld. Dolgelukkig waren ze daarmee. Alle mensen die dit mede hebben mogelijk gemaakt : hier doet u het voor ! Dank u wel.

Nog meer warme truien
19-12-2014


Weer werden er warme truien ingeleverd voor de kinderen in de kou.
Hartelijk dank !

Warme truien voor de kinderen van het kindertehuis
14-10-2014

Dankzij de hobby van enkele dames in Bodegraven werden de kinderen van het kindertehuis in Chudel – Oekraïne door Pastor Viktor en zijn vrouw Natasha verrast met deze prachtige truien. Er waren ook mutsen en sjaals bij, lekker warm en wie wil dat nu niet in de komende winter ?